Igokea nije odigrala za Partizan: Budućnost slavila posle velike drame i preokreta

Jasno je da će po svemu sudeći ključan meč za drugu poziciju biti odigran u Podgorici

04.03.2024. 22:03
  • Podeli:
kk igokea buducnost-655907ff54c8c.webp Foto: KK Igokea

Košarkaši Budućnosti savladali su Igokeu 79:76 u okviru 21. kola ABA lige i tako napravili korak ka drugoj poziciji.

Igokea je na teškom gostovanju odigrala sjajnu prvu četvrtinu i imala višak od 12 poena razlike (26:14), ali je u drugoj deonici usledila dominacija Podgoričana.

Budućnost je uzvratila i dobila 25:9 tu četvrtinu za preokret.

Usledila je velika borba u drugom delu u kojoj se Budućnost bolje snašla i zabeležila važnu pobedu.

Podgoričani ovom pobedom imaju skor 16-5, pa zahvaljujući trijumfu više u odnosu na Partizan zauzimaju drugo mesto na tabeli.

Jasno je da će po svemu sudeći ključan meč za drugu poziciju biti odigran u Podgorici u okviru pretposlednjeg kola, kad u Moraču dolaze crno-beli.

Budućnost je do pobede predvodio Jogi Ferel sa 18 poena, dok je Flečer Megi imao 13, a u redovima Igokee najbolji je bio Dragan Milosavljvić sa 21 poenom, prenosi NovaS.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()