Ivanović fokusiran na polufinale: Pobednika neće odlučivati dan odmora

U Niš smo došli da dobijemo tri utakmice, jasan je trener Crvene zvezde

16.02.2023. 20:44
  • Podeli:
Tan2022-12-0821193473_6 Duško Ivanović Strahinja Aćimović-63a3294a8bdbe.webp Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Košarkaši Crvene zvezde došli su u Niš, na Kup Radivoja Koraća, sa namerom da dobiju sve tri utakmice, odnosno sa ciljem da odbrane titulu, bez obzira na to što se uprava kluba nećkala do zadnjeg dana da li će ekipa učestvovati na takmičenju ili ne. 

Prva pobeda je upisana. Slavili su crveno-beli protiv Borca iz Čačka sa ubedljivom razlikom - 89:64, a posle meča trener Zvezde Duško Ivanović se odmah fokusirao na narednog protivnika, već u petak, ekipu Partizana. 

"Znamo se odlično, igrali smo toliko utakmica jedni protiv drugih. Svaka je različita, takva će biti i u polufinalu. Mi smo ovde sa ciljem da dobijemo sve tri, u petak je druga, videćemo“, izjavio je Ivanović u Nišu.

Biće to četvrti večiti derbi ove sezone, Zvezda je dobila prva dva, a Partizan poslednji u Evroligi. 

Ivanović smatra da pobednika neće odlučiti dan odmora više, pošto je Partizan četvrtfinale igrao u sredu.

“Ako izgubimo u polufinalu, neće biti zato što smo igrali sada, pa sledeći dan“, poručio je Ivanović.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()