Jam Madar zvanično napustio Partizan i prešao u Fenerbahče

Madar je treći košarkaš koji je zvanično napustio Partizan, nakon odlaska Lesora i Ekzum

12.07.2023. 10:31
  • Podeli:
Jan Madar Partizan_KKP-1667510929271.webp Foto: KK Partizan

Izraelski košarkaš Jam Madar napustio je Partizan posle dve godine i postao novi član Fenerbahčea, potvrdio je danas turski klub objavom na zvaničnom sajtu.

Kako je saopšteno, Izraelac je potpisao ugovor na dve plus jednu sezonu. Madar (22) iza sebe ima dve odlične sezone u Partizanu, a posebno je dobra bila prethodna u kojoj je proglašen za "zvezdu u usponu" Evrolige. Sa klubom je igrao Top 8 fazu Evrolige i osvojio ABA ligu.

Madar je postao treći košarkaš koji je zvanično napustio Partizan, pre njega su otišli Matijas Lesor i Dante Ekzum, a najavljen je i odlazak Joanisa Papapetrua, dok se još uvek ne zna status Džejmsa Nanelija. Ugovore sa čelnicima kluba produžili su Aleksa Avramović, Kevin Panter i Zek Ledej.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()