Jokićev rekord ne pomaže Denveru: Novi poraz Nagetsa u gostima

Nikola skinuo sa vrha Lebrona Džejmsa

11.01.2024. 08:53
  • Podeli:
NIkola Jokić-658a7daf42c9d.webp Foto: AP Photo/David Zalubowski/Tanjug

Košarkaški Denvera poraženi su na  gostovanju od Jute rezultatom 124:111, a Nikola Jokić je postavio novi rekord u NBA ligi.

Jokić je bio najefikasniji u gostujućem timu i na meču je postigao 27 poena, 11 skokova i šest asistencija.

Srpski košarkaš je na ovom meču u prvom poluvremnu stigao i do velikog jubileja od 13.000 poena u NBA karijeri i tako postao najmlađi igrač koji je imao više od 13.000 poena, 6.000 skokova i 4.000  asistencija, i tako oborio rekord Lebrona Džejmsa.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()