Ker o tragičnoj vesti: Dejan je bio jedno od najpozitivnijih i najdivnijih ljudskih bića

U Solt Lejk sitiju je preminuo srpski trener Dejan Milojević

17.01.2024. 23:17
  • Podeli:
Stiv Ker-654cce65657eb.webp Foto: AP Photo/Mark J. Terrill/Tanjug

Vest o smrti Dejana Milojevića (47) oborila je sve sa nogu. Muk je nastao u svetu košarke.

Golden stejt je objavio, zvanično, tužnu vest, a trener Stiv Ker, čiji je Deki bio asistent, je izrazio svoje saučešće u ovom teškom trenutku povodom gubitka saradnika i divnog čoveka. 

"Apsolutno smo razorani Dejanovim iznenadnim odlaskom. Ovo je šokantan, tragičan udarac za sve. Ne samo da je bio sjajan košarkaški trener, Dejan je bio jedno od najpozitivnijih i najdivnijih ljudskih bića koje sam ikada upoznao, neko ko je donosio radost u svaki dan svojom strašću i energijom. Tugujemo sa njegovom suprugom Natašom i njihovom decom, Nikolom i Mašom. Ne možemo ni da pojmimo koliko je veliki njihov gubitak", istakao je Stiv Ker. 

Golden stejt je bio u Solt Lejk sitiju, gde je trebalo da igra utakmicu protiv Juta Džeza. Srpski trener je imao srčani udar na gostovanju, tokom timske večere. Odmah je prevežen u bolnicu, ali je infarkt bio masivan da njegovo telo nije izdržalo ni nekoliko sati.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()