Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo pobedili Cibonu u 10. kolu ABA lige

Crvena zvezda će u narednom kolu gostovati ekipi Mege, dok će Cibona igrati na svom terenu protiv Splita.

03.12.2023. 21:10
  • Podeli:
kk crvena zvezda kk cibona x@kkcrvenazvezda-656ce0803a5a7.webp Foto: X@kkcrvenazvezda

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u Beogradu ekipu Cibone rezultatom 84:56 (21:16, 25:13, 15:14, 23:13) u meču 10. kola regionalne ABA lige.

Najefikasniji u ekipi Crvene zvezde bio je Majk Tobi sa 23 poena, dok su Luka Mitrović i Jago dos Santos dodali po 11. Kod gostiju, najbolji je bio Domagoj Proleta sa 13 poena, dok su Ivan Perasović i Jakov Mustapić ubacili po 10.

"Crveno-beli" se trenutno nalaze na prvom mestu na tabeli regionalne lige sa devet pobeda i jednim porazom, dok je Cibona 12. sa tri trijumfa i sedam neuspeha.

Crvena zvezda će u narednom kolu gostovati ekipi Mege, dok će Cibona igrati na svom terenu protiv Splita.

Košarkaši Zadra su ranije danas u Ljubljani pobedili Cedevita Olimpiju 79:73. U subotu su odigrani mečevi: Igokea - Mornar 84:64, Borac - Budućnost 67:88 i FMP - Partizan 61:105, dok je Split u petak na svom terenu pobedio Krku 78:74.

Sutra će biti odigran poslednji meč 10. kola regionalne lige, a u Podgorici od 18 časova će igrati Studentski centar i Mega.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()