Lazić uz Delije želi do pobede: Najveća prednost u meču protiv Partizana su naši navijači

Šampion Srbije je sinoć u Istanbulu pobedio Fenerbahče 85:76 u 18. kolu Evrolige, a sad mu sledi duel sa "večitim rivalom"

03.01.2024. 22:22
  • Podeli:
kk crvena zvezda, branko lazić, 3 jan 2023 - foto Tanjug Vladimir Šporčić (1)-6595854f30ca5.webp Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Kapiten košarkaškog kluba Crvena zvezda Branko Lazić izjavio je danas da meč sa Partizanom neće da bude lak, ali je dodao da je najveća prednost crveno-belih to što će igrati pred svojim navijačima.

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće sutra od 20 časova u Beogradskoj areni ekipu Partizana u 19. kolu Evrolige.

"Sigurno da neće da bude lako, ali bez obzira na to, naša najveća prednost je što ćemo igrati pred našim navijačima, koji će doći u velikom broju. Jučerašnja pobeda će nam dosta značiti na sutrašnjem meču. Idemo da dobijemo, da nastavimo taj ritam dobrih igara od sinoć i siguran sam da će to biti dovoljno uz naše navijače", rekao je Lazić na konferenciji za medije.

Partizan je nedavno angažovao Džejlina Smita, dok je Crvena zvezda vratila Nikolu Topića.

"Doveli smo i mi malog Topića, imamo i mi odgovor. Nije nam nepoznat, igrali smo i prethodnih sezona sa njim. Ima dosta igrača, nisu Partizan pojedinci, moraćemo timski da odgovorimo na sve njihove pretnje. I timskom igrom da dođemo do pobede", dodao je kapiten Crvene zvezde.

Šampion Srbije je sinoć u Istanbulu pobedio Fenerbahče 85:76 u 18. kolu Evrolige.

"Nismo odustajali, Fenerbahče je imao dvocifrenu prednost i nismo se predali u tim momentima, nego smo nastavili da igramo, da verujemo i korak po korak smo došli do prednosti koju smo uspeli da održimo do kraja", istakao je Lazić.

On je istakao da meč sa Partizanom nije prekretnica za Zvezdu.

"Ne razmišljam o tome šta bi bilo. Da li je ta utakmica najbitnija ili prekretnica, nego da izađemo na teren i nastavimo sa dobrim izdanjima i nadam se da će to biti dovoljno za pobedu", rekao je Lazić.

Kapiten Crvene zvezde je naveo da se u potpunosti oporavio od povrede.

"Povreda je prošla odavno, što se tiče treninga, vratio sam se kada nije bilo preterano mnogo vremena za trening. Juče je ekipa odigrala fenomenalno, timski, tako da želim da i sutra nastavimo u istom ritmu", zaključio je Branko Lazić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()