Lesor o Partizanu: Imali smo vezu koja je bila i ostala veća od košarke

Kada mi je postalo jasno da od dogovora sa Partizanom neće biti ništa, rekao sam agentu da se okrenemo drugim klubovima, kaže Francuz

30.11.2023. 08:46
  • Podeli:
Matijas Lesor-652930030c719.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Panatinaikosa Matijas Lesor, dan uoči duela sa Partizanom, prisetio se prošle sezone koju je proveo u crno-belom dresu. Uspomene iz Beograda su lepe i velike, rado ih se Francuz seća i ističe ih kao specijalne, ali je kao sportista morao da krene dalje. 

Sada je došao trenutak da se sa bivšim saigračima sretne sa protivničke strane.

"Prvo što sam pogledao u kalendaru bilo je kada idemo u Beograd. Srećan sam što se vraćam tamo, što ću videti ljude koje volim. Biće specijalno. Ne znam tačno šta da očekujem, ali biće zanimljivo", rakao je Lesor u razgovoru za "Meridijan sport".

Svi Lesorovi su zavoleli Beograd

Lesor ističe kako su mu prijatelji i familija često dolazili u Beograd.

"Svi koji su došli da me posete kada sam živeo u Beogradu, bili su iznenađeni kakav je to grad, kako su topli ljudi. Kada ne poznaješ Beograd, iz daljine možda deluje hladno. Ali, sve je potpuno drugačije. Svi koji su došli zavoleli su to gde se nalazim i celu moju situaciju", nastavlja Lesor.

On je i dalje u kontaktu sa bivšim saigračima.

"U kontaktu sam sa svima. Janis Papapetru je sa mnom u Panatinaikosu, čujem se Danteom (Eksumom), Jamom (Madarom), Danilom (Anđušićem), Kevinom (Panterom), Zekom (Ledejem)… Svima. Imali smo vezu koja je bila i ostala veća od košarke. Želim da to traje".

Cilj je bio da ostane u Partizanu

U kom trenutku je Lesor shvatio da je Panatinaikos sredina u kojoj želi da nastavi karijeru?

"Kada sam saznao da ne ostajem u Partizanu“, pojednostavljuje ovu priču francuski reprezentativac. "Moj cilj je bio da ostanem. Pokušali smo da pronađemo rešenje sa klubom, pričali mnogo puta. Ali, kada mi je postalo jasno da od toga neće biti ništa, rekao sam agentu da se okrenemo drugim klubovima. Čekao sam do kraja sezone da sednemo sa timovima i pričamo. Kada se sve završilo, pregledali smo ponude i Panatinaikosova je bila ono što nam se svidelo", rekao je Lesor.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()