Navijači najviše veruju u njih: Trojica iz Partizana, dvojica iz Zvezde

Večiti rivali sa velikim ambicijama dočekuju novu sezonu

10.09.2024. 17:55
  • Podeli:
Košarkaška lopta-64eda7596d854.webp Foto: AP Photo/Aaron Favila/Tanjug

Bliži se početak nove sezone u Evroligi, a srpski predstavnici Crvena zvezda i Partizan su sklopili timove.

Večiti rivali sa velikim ambicijama dočekuju novu sezonu, Zvezda je  sačuvala značajne igrače, uz nekoliko novih zvučnih potpisa, dok je Partizan sastavio poptuno novi tim.

Zanimljivo, osim ovdašnjoj sportskoj javnosti, igrači večitih zanimljivi su i navijačima, koji spremaju svoje timove u novom izdanju evroligaškog Fantazija.

Kada je reč o najizabranijim igračima, tu su se našla čak petorica igrača večitih, tri iz Partizana, i dva iz Zvezde.

Ajzea Kenan, novi košarkaš crveno-belih je ujedno i najizabraniji igrač, sa čak 28,8 odsto kupovina. Potom sledi Kendrik Nan sa 27,4 odsto, a onda je tu Vanja Marinković iz Partizana, sa 24,4 odsto.

 Kodi Miler-Mekintajer je na petom mestu sa 23,5 odsto, dok su na devetom i desetom mestu Ife Lundberg i Karlik Džons sa 17,3, odnosno 16,6 odsto.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()