Obradović otpisao Nanelija i Doužera: Poznat sastav Partizana za KLS

Prvi meč je na programu sutra od 18.30 časova u Areni

23.05.2024. 13:50
  • Podeli:
TANJUG SAVA RADOVANOVIĆ Željko Obradović-65df3e62504ff.webp Foto: TANJUG/SAVA RADOVANOVIĆ

Trener Partizana Željko Obradović odredio je danas 13 košarkaša, koji će igrati u plej-ofu Superlige Srbije, a na spisku nema Džejmsa Nanelija, Frenka Kaminskog i Pi-Džej Doužera.

Za Partizan će u plej-ofu SLS igrati: Džejlin Smit, Zek Ledej, Savo Drezgić, Aleksa Avramović, Balša Koprivica, Kevin Panter, Alen Smailagić, Ognjen Jaramaz, Aleksa Dimitrijević, Uroš Trifunović, Danilo Anđušić, Mateuš Ponitka i Bruno Kaboklo.

Crno-beli će u polufinalu plej-ofa Superlige Srbije igrati protiv ekipe Mege. Prvi meč je na programu sutra od 18.30 časova u beogradskoj Areni.

Polufinalna serija se igra na dve pobede.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()