Oglasio se Ostoja Mijailović: Partizan isplatio državi dug za porez

Crno-beli su se dugo borili sa ovim problemom

15.10.2024. 18:59
  • Podeli:
ostoja mijailović, 27 april 2024 - foto Antonio Ahel ATAImages (2)-66449bc1241f7.webp Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pred meč trećeg kola Evrolige između Partizana i Bajerna za navijače crno-belih stigle su lepe vesti. 

Naime,  predsednik crno-belih Ostoja Mijailović je istakao da je klub uspeo da isplati dug  za porez prema državi.

"Danas je veliki dan za Partizan Uplatom u iznosu od 702.000.000 dinara, Klub je namirio kompletan poreski dug prema državi! Problem sa kojim se Partizan borio duže od 20 godina, sada je iza nas! Ponosan sam na kompletnu Upravu Kluba, sve ljude koji su pomogli i neizmerno zahvalan u ime Partizana Republici Srbiji, naročito Poreskoj upravi na kooperativnosti i razumevanju tokom čitavog procesa. Od septembra 2023. do danas, ukupno smo platili oko 13 miliona evra na ime poreskih obaveza. Svi zajedno činimo Partizana jačim svakoga dana! Momci, Željko, srećno večeras do prve pobede", stoji u objavi Mijailovića.

Inače, crno-beli imaju šansu da večeras ostvare prvu evroligašku pobedu i to pred svojim navijačima. Meč Partizana i Bajerna se igra od 20.45 u Beogradskoj areni.

 

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()