Partizan dezintegrisao Borac u Areni: Silna najava crno-belih za meč protiv Panatinaikosa

Izabranici Željka Obradovića su upisali šestu pobedu i prekinuli niz od dva poraza u regionu

27.11.2023. 21:45
  • Podeli:
kk partizan - kk borac, aba liga - 27 nov 2023 - foto ABA league j-t-d Dragana Stjepanovic-6564fe5f92b9d.webp Foto: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanovic

Košarkaši Partizana savladali su u Beogradu u utakmici 9. kola ABA lige Borac iz Čačka rezultatom 101:56 (24:16, 31:13, 31:14, 15:13). Crno-beli su upisali šestu pobedu i prekinuli niz od dva poraza u regionu. Čačani su posle ovog kola na učinku 4-5.

Partizan je gotovo svih 40 minuta igrao veoma motivisano i koncentrisano, pa ubedljiva pobeda nije dolazila u pitanju. Borac je samo u jednom delu prve četvrtine bio ravnopravan rival, a crno-beli su u nastavku demonstrirali silu i razgalili oko 7.000 navijača u beogradskoj Areni.

Tim Željka Obradovića je na taj način povećao samopouzdanje pred bitan meč u Evroligi protiv Panatinaikosa. Taj meč je na programu u četvrtak u Beogradu.

Vukčević je postigao 24 poena (6 trojki), po 13 su postigli Smailagić i Ponjitka, a 12 Doužer. Kod gostiju Segu je ubacio 16, a Birc 11 poena.

U narednom kolu u ABA Partizan gostuje FMP-u, a Borac dočekuje Budućnost.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()