Polufinale ABA lige: Poznati termini mečeva Partizan - Cedevita Olimpija

Termin eventualne majstorice biće naknadno saopšten

23.05.2023. 14:39
  • Podeli:
KK Partizan Grobari Arena_Profimedia-6450ed4605356.webp Foto: Profimedia

Prvi meč polufinala ABA lige između Partizana i Cedevita Olimpije biće odigran u nedelju, 28. maja od 19.30 časova, saopšteno je na zvaničnom sajtu regionalnog košarkaškog takmičenja.

ABA liga je saopštila da će drugi meč biti odigran 30. maja od 18 sati u Ljubljani.

Polufinalna serija se igra na dve pobede. Termin eventualne majstorice biće naknadno saopšten.

U drugom polufinalu plej-ofa ABA lige se sastaju Crvena zvezda i Budućnost. Crveno-beli vode 1:0 u seriji, a drugi meč je na programu večeras u Podgorici.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()