Posle drame i prekida: Košarkaši Crvene zvezde naneli prvi poraz Budućnosti u ABA ligi

  Utakmica je u više navrata bila prekinuta, u četvrtoj četvrtini prekid je trajao 20 minuta

21.10.2024. 21:46
  • Podeli:
kk zvezda kk budućnost aba liga x@ABA_League-6716af5a2f9bf.webp Foto: x@ABA_League

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras Budućnost u Podgorici rezultatom 75:73 (16:17, 17:20, 19:21, 23:15), u petom kolu ABA lige.

Najefikasniji u redovima crveno-belih bio je Nemanja Nedović sa 24 poena, dok je Kodi Miler-Mekintajer zabeležio 13 poena, sedan skokova i sedam asistencija.

U ekipi Budućnosti najbolji je bio Mekinli Rajt sa 20 poena.

Zvezda je četvrtom mestu na tabeli ABA lige sa učinkom 3-2, dok je u Budućnost posle četiri pobede večeras zabeležila prvi poraz.

Crveno-beli u narednom kolu ABA lige gostuju Zadru, a pre toga će igrati utakmicu Evrolige protiv Reala u Madridu.

Budućnost će se u sledećem kolu sastati sa Cedevita Olimpijom.

Utakmica je u više navrata bila prekinuta, u četvrtoj četvrtini prekid je trajao 20 minuta, pošto su sudije i igrači napustili teren dok se nije ispraznio deo tribina sa domaćim navijačima.

Bilo je nekoliko manjih prekida, pre svega zbog neprimerenih povika sa tribina, upućenih Nemanji Nedoviću, dok je prvi čovek Zvezde Željko Drčelić udaljen je sa meča u trećoj četvrtini.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()