Presekao nakon Srbije: Spanulis odredio spisak putnika za Pariz

Biće oslabljeni zbog povrede Kostasa Adetokumba

23.07.2024. 10:55
  • Podeli:
grcka AP PhotoPetros Giannakouris-6696c17356e5e.webp Foto: AP PhotoPetros Giannakouris

Selektor Košarkaške reprezentacija Srbije Vasilis Spanulis je odredio spisak igrača koji idu na Olimpijske igre u Parizu. Naime, on je nakon meča sa Srbijom to i potvrdio.

Grčku će u Lilu – nadaju se u zemlji Helena i u Parizu – predstavljati:

Tomas Vokap, Janulis Larencakis, Dimitris Moraitis, Vasilis Toliopulos, Nik Kalates, Panajotis Kalaicakis, Jorgos Papajanis, Vasilis Haralampopulos, Kostas Papanikolau, Nikos Hugaz, Janis Adetokunbo i Dinos Mitoglu.

Podsetimo, Kostas Adetokunbo je pre meča sa Srbijom definitivno precrtan zbog povrede koju je dobio tokom kvalifikacija.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()