Radonjić: Samo čvrstom odbranom protiv Partizana

Defanzivne zadatke moramo da odradimo besprekorno, daleko bolje nego na prethodnim mečevima, zna svog protivnika trener Panatinaikosa

03.11.2022. 08:27
  • Podeli:
dejan-radonjic-foto-kk-crvena-zvezda.jpg

Trener košarkasa Panatinaikosa Dejan Radonjić izjavio je da njegovu ekipu čeka težak posao protiv Partizana u 6. kolu Evrolige.

“Naš rival je u dobroj formi, dolazi u Atinu posle pobeda nad Virtusom i Žalgirisom. Svesni smo da nas očekuje jako težak posao, a ključ uspeha u duelu koji sledi leži u odbrani i energiji. Defanzivne zadatke moramo da odradimo besprekorno, daleko bolje nego što je to bio slučaj na prethodnim mečevima, ako želimo, a želimo pobedu protiv Partizana", rekao je Radonjić.

Pored toga, kako je naveo, odbrana donosi neophodno samopouzdanje za igru u napadu, što nam je takođe nedostajalo u prethodnim mečevima.

"Verujem da ćemo protiv Partizana biti na željenom nivou u oba smera”, izjavio je trener atinskih zelenih za Sportklub.

Partizan je trenutno na devetom mestu na tabeli Evrolige, dok je Panatinaikos na 17. mestu.

Utakmica je na programu u OAKA areni od 20.30 časova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()