Šaras i Barcokas o sukobu: "Ovo je nepoštovanje"

Žestoka rasprava dva stručnjaka

05.10.2024. 13:25
  • Podeli:
jasikevicijus profimedia-6701216c9a436.webp Foto: Profimedia

Košarkaši Fenerbahčea savladali su u okviru prvog kola Evrolige Olimpijakos sa 82:71.

Nakon utakmice je došlo do sukoba, u trenutku kada su Barcokas i Jasikevičijus krenuli da se rukuju.

Tada je Litvanac uperio prst ka kolegi, a onda je i Barcokas reagovao, pa je košarkaš Olimpijakosa, Najdžel VIlijams-Gos stao između njih dvojice. Ubrzo su prišli i ostali igrači kako bi sprečili dalji sukub.

Nakon utakmice Barcokas i Jasikevičijus su pred kamerama govorili o tome šta se dogodilo.

"Želeo bih da kažem nešto u vezi sa ponašanjem protivničkog trenera. Šta god da se dogodi tokom utakmice, ja sam imao jednu tehničku grešku. Pokušao sam da mu pružim ruku na kraju meča. On nema nimalo poštovanja. Napao me je. Samo želim da svi to znaju", rekao je Jorgos Barcokas.

Objašnjenje je imao i Jasikevičijus.

"Ovo je drugi put da me kraj linije uči kako da budem trener. Prvi put se desilo kad je bio u Himkiju. Neću nijednom treneru da dozvolim da mi govori šta moram da radim sa svojim timom. To je neprihvatljivo", bio je ljut Jasikevičijus.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()