Sferopulos posle Olimpijakosa: Pobednika su odlučili naši promašaji

Najbitnije je da naučimo iz poraza

17.11.2023. 08:32
  • Podeli:
Janis Sferopulos profimedia-6534c37f724ea.webp Foto: Profimedia

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je u Atini da je zadovoljan kako su se crveno-beli borili protiv Olimpijakosa i dodao da su pobednika odlučili promašeni šutevi njegovog tima.

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su večeras u gostima od ekipe Olimpijakosa 88:83 u 9. kolu Evrolige.

"Mislim da smo se danas dobro borili protiv dobre ekipe, koja na domaćem terenu igra pogotovo čvrsto. U prvom poluvremenu sko kontrolisali ritam utakmice i do tri minuta do kraja prvog dela meča odbrana nam je bila dobra. Bila je takva da smo na poluvremenu diskutovali da moramo da budemo brži u napadu, previše smo držali loptu u rukama, mašili smo neke šuteve i dali premalo poena, to je presudilo u ovoj utakmici", rekao je Sferopulos.

Na kraju Grk je zadovoljan igrom svog tima.

"I pored razlike u poenima, zadovoljan sam kako smo se borili i šta smo sve vreme pokušavali da se vratimo u igru. Najbitnije je da naučimo iz poraza, da unapredimo sve što nije dobro radilo i da igramo bolje u nastavku sezone", dodao je trener Crvene zvezde.

Šampion Srbije posle devet kola u Evroligi ima skor od tri pobede i šest poraza. Crvena zvezda će u narednom kolu 24. novembra na svom terenu dočekati Armani iz Milana.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()