Sferopulos pred Cibonu: Igramo protiv organizovanog tima

Crveno- bele u nedelju od 19.00 u Beogradskoj areni očekuje duel sa Cibonom

02.12.2023. 15:33
  • Podeli:
Janis Sferopulos profimedia-6534c37f724ea.webp Foto: Profimedia

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je da je Cibona dobro organizovan tim i da ekipa mora da bude spremna da u meču ABA lige odigra čvrstu utakmicu.

"Igramo protiv na terenu dobro organizovanog tima. Cibona je ekipa koja igra jako dobru timsku košarku i sa naše strane moramo da budemo spremni da odigramo čvrstu utakmicu protiv Cibone", rekao je Sferopulos, preneo je danas klub.

Košarkaši Crvene zvezde posle pobede protiv Efesa u Evroligi, okreću se obavezama u ABA ligi gde ih već u nedelju od 19.00 u Beogradskoj areni očekuje utakmica sa Cibonom.

"Odigrali smo tešku zahtevnu utakmicu u petak uveče, ali sve je lakše kada se pobedi i kada je veliki napor i trud nagrađen. Sada nas čeka Cibona, mlada ambiciozna ekipa koja će bez ikakvog pritiska igrati ovu utakmicu. Na nama je da odigramo dobar čvrst meč i nastavimo sa pobedama pred duplo kolo Evrolige", rekao je košarkaš Zvezde Stefan Lazarević.

Crveno-beli su prvi na tabeli regionalnog takmičenja sa skorom 8/1, dok je Cibona na 12. poziciji sa tri pobede i šest poraza.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()