Sferopulos pred Panatinaikos: Važno je da nastavimo da igramo našu igru

Važna utakmica pred crveno-belima

27.12.2023. 13:42
  • Podeli:
Janisa Sferoipulos profimedia-6534e006abf3b.webp Foto: Profimedia

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je da "crveno-beli" moraju da budu mentalno i fizički spremni za težak meč protiv Panatinaikosa.

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su danas u Atinu gde ih sutra očekuje meč 17. kola Evrolige protiv Panatinaikosa. Utakmica u "OAKA Areni" biće odigrana sutra od 20.15 časova.

Sferopulos je u Atinu poveo 14 igrača, a sa ekipom je krenuo i Nikola Topić koji se juče vratio u Crvenu zvezdu.

"Igramo protiv tima koji je u najboljoj formi od početka sezone. Igraju odlično na psihičkom planu i odlazimo im na noge posle tri pobede u gostima. Znamo odakle preti najveća opasnost i moramo da budemo veoma skoncentrisani, ako izgubimo koncentaciju oni će nas kazniti. Za nas je veoma važno da nastavimo da igramo našu igru i da ostvarimo pozitivan rezultat. Moramo da budemo mentalno i fizički spremni za težak meč", rekao je Sferopulos.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()