Zanimljiva scena u Americi: Nikolu Topića pitali zašto se zove isto kao Jokić i Jović

On je odabran kao 12. pik na ovogodišnjem NBA draftu

27.06.2024. 10:50
  • Podeli:
Tan2024-06-2623162180_9 nikola topić AP PhotoJulia Nikhinson-667d0a5b6013f.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Julia Nikhinson

Srpski košarkaš, Nikola Topić odabran je kao 12. pik na ovogodišnjem NBA draftu od strane Oklahoma siti Tandera što predstavlja ogroman uspeh i nadu da ćemo već od naredne sezone moći da ga gledamo u najboljoj ligi na planeti.

Odmah po obavljaju "lutrije", Topić je poslao jasnu poruku svim navijačima Oklahoma siti Tandera da je uzbuđen što će biti deo franšize.

- Zdravo navijači Oklahome, Nikola ovde! Jedva čekam da vas vidim i vrlo sam uzbuđen što sam deo porodice! Napred Tanderi - rekao je on za društvene mreže Oklahoma sitija.

zove baš kao i njegovi sunarodnici Jokić, Jović i Đurišić. Mislili su Amerikanci da to nije nikakva slučajnost, naprotiv.

Nasmejao se Nikola Topić, pa im je odgovorio.

- Nikola je jedno od najpopularnijih imena u Srbiji, tako da da, možda. Imamo mnogo Nikola, to je sigurno - odgovorio im je Topić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()