Srbin dominantno počeo u novom klubu: Avramović blistao protiv Alimpijevića

Bešiktaš nije imao rešenje za srpskog reprezentativca

04.09.2024. 11:25
  • Podeli:
aleksa avramović, oi 2024 - 10 avg 2024 - profimedia-0899129877-66cf213217884.webp Foto: Profimedia

Srpski reprezentativac Aleksa Avramović je odigrao sjajnu  partiju za moskovski CSKA. 

Naime, na pripremnom turniru "Glorija kup" u Antaliji CSKA je ubedljivo nadigrao Bešiktaš rezultatom 107:82.

Avramović je bio jedan od najboljih na parketu, sa 15 postignutih poena i pet ostvarenih asistencija. Tim Dušana Alimpijevića nije imao nikakvo rešenje za njega, pogotovo u prvom poluvremenu u kom je ubacio čak 11 poena.

Tada su "Armejci" stekli ključnu prednost i prelomili ovaj meč, a do kraja ga rutinski priveli kraju razlikom od 25 poena.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()