Trener Splita iskren: "Kod igrača Zvezde se osetio mentalni umor"

Pobeda Splita nad Zvezdom nakon 12 godina

07.10.2024. 08:45
  • Podeli:
slaven rimac kk split-670380c43013d.webp Foto: KK Split

Košarkaši Splita napravili su pravu seznaciju u ABA ligi, nakon što su pobedili aktuelnog šampiona Crvenu zvezdu.

Trener Splita Slaven Rimac je presrećan zbog igre i pobede njegovog tima, a raspoloženje mu je malo pokvarila slaba poseta u dvorani.

''Čestitam igračima! Od početka su pokazali da veruju u pobedu, da se mogu nositi sa stvarno kvalitetnim protivnikom. Žao mi je samo što nije bilo malo više publike. Verujem da bi navijači uživali u ovoj pobedi. Makar i publika koja je došla je sigurno uživala i davala nam je potrebnu energiju u trenucima kada smo malo izgubili ritam'', izjavio je Rimac.

Primetio je i da su neki Zvezdini igrači odigrali slabije nego što objektivno mogu.

''Od prvog minuta smo stajali dobro, energetski smo bili na jako visokom nivou. A i treba biti iskren, kada igraš protiv evroligaša koji je svoju utakmicu u tom takmičenju igrao u petak, mnogo više to zavisi od njih nego od nas. Osetio se kod njih mentalni umor, pojedini bitni igrači nisu bili na svom nivou. Naravno da deo toga ide i na nas'', dodao je Rimac.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()