Vezenkov otpušten iz NBA lige: Petrušev sve bliži Zvezdi?

Srbin beleži sjajne partije u košarkaškoj reprezentaciji

23.07.2024. 10:05
  • Podeli:
Filip Petrušev-64a7f4133d17b.webp Foto: Profimedia

Bugarski košarkaš Saša Vezenkov dobio je otkaz od strane Toronto Reptorsa. Sada je gotovo sigurno na redu povratak u grčki Olimpijakos.

Ovo automatski znači da bi Filip Petrušev trebalo da pojača Crvenu zvezdu, pošto se danima unazad pominje da njegov povratak na Mali Kalemegdan zavisi upravo od Vezenkova.

To je potvrdio i njegov menažder Miodrag Miško Ražnatović na društvenim mrežama.

"Nikakvih razgovora nije bilo, niti će biti dok eventualno Olimpijakos ne dobije pojačanje na poziciji četiri! To je zaključak od pre dve sedmice i ništa se nije promenilo", poručio je Miško.

Ono što Zvezda sada mora da sačeka jeste tih famoznih 48 sati koliko Vezenkov mora da sačeka da bi se vrati u Evropu i potpisao za neki klub, jer NBA timovi u ovom slučaju imaju prednost.

Takođe, pominje se da Olimpijakos daje preko 10 miliona za tri godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()