Vladimir Jovanović nije više trener košarkaša Zvezde

Klub se zahvalio Jovanoviću na velikoj energiji, trudu i radu koji je uložio na izuzetno zahtevnom mestu prvog trenera seniorskog tima

13.11.2022. 12:59
  • Podeli:
Vladimir Jovanović_Foto Goran Stanzl PIXSELL-1668340762988.webp Foto: Goran Stanzl / Pixsell

KK Crvena zvezda mts je saopštio da je taj klub danas sporazumno okončao saradnju sa dosadašnjim prvim trenerom seniorskog tima Vladimirom Jovanovićem.

Klub se zahvalio Jovanoviću na velikoj energiji, trudu i radu koji je uložio na izuzetno zahtevnom mestu prvog trenera seniorskog tima, objavljeno je na sajtu kluba.

KK Crvena zvezda mts će o narednim koracima tim povodom i imenovanju novog prvog trenera obavestiti javnost blagovremeno i u najkraćem mogućem roku.

Konferencija za medije KK Crvena zvezda biće održana sutra u hali "Aleksandar Nikolić" sa početkom u 13 časova, a gotovo je izvesno da će novi trener biti Duško Ivanović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()