Vujošević pun poštovanja prema Milojeviću: Otišao je najbolji čovek, iznenada i prerano

Ako je nekood trenera poznavao Dejana Milojevića bio je to proslavljeni vođa Partizana

18.01.2024. 00:07
  • Podeli:
Duško Vujošević.jpg Foto: Igor Kralj / Pixsell

Ako je neko poznavao Dejana Milojevića, na terenu i van njega, to je sigurno Duško Vujošević. Proslavljeni trener Partizana u ovim teškim trenucima oprašta se od voljenog Dekija s poštovanjem i emocijom koju je prema njemu gajio.

"Otišao je najbolji čovek koga sam trenirao, prerano i, iznenada. Nemam reči kojima mogu da opišem nepripremljenost da prihvatim ovako strašnu vest i ogroman bol. Ovom prilikom, izražavam najdublje saučešće familiji Milojevića i navijačima Partizana", izjavio je proslavljeni trener Partizana Duško Vujošević za "Sport klub".

Ono što je Milojevića krasilo, i po čemu se razlikovao od većine, bila je njegova večita vedrini i iskren odnos prema saigračima, rivalima, publici, prolaznicima, poznanicima. 

"Na njega si uvek mogao maksimalno da se osloniš, na utakmici i treningu. Da budeš siguran da će ono što je važno da uradi na najbolji mogući način", stav je Duška Vujošević.

Dejan Milojević je iznenada preminuo u 47. godini, od posledica srčanog udara tokom gostovanja Golden stejta u Solt Lejk sitiju. Tuga je obuzela ceo košarkaši svet, od turskog Galatasaraja, preko Srbije i španske Valensije, do daleke NBA lige. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()