"Zauvek ćeš biti deo crno-bele porodice": Alen Smailagić više nije član Partizana

Litvanski mediji navode da će Smailagić da nastavi karijeru u Žalgirisu

27.06.2024. 19:43
  • Podeli:
alen smailagić, 26 okt 2023 - foto TANJUG STRAHINJA AĆIMOVIĆ-6547e87e43eb7.webp Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Košarkaški klub Partizan saopštio je večeras da Alen Smailagić zvanično više nije član "crno-belih".

Smailagić (23) je bio član Partizana od 2021. godine.

"Posle tri sezone, naš Smailagić će promeniti dres. Jedan od momaka koji su na prečac osvojili srca navijača Partizana i bili deo tima koji je vratio titulu regionalnog prvaka, nakon isteka ugovora napušta klub. Smajli, zauvek ćeš biti deo crno-bele porodice", naveo je Partizan na društvenim mrežama.

Smailagić je prošle sezone u Evroligi prosečno postizao 5,6 poena i imao je 2,2 skoka po utakmici.

Litvanski mediji navode da će Smailagić da nastavi karijeru u Žalgirisu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()