Završio sa dresom reprezentacije: Stefan Jović više neće igrati za Srbiju

Doneo odluku da okonča reprezentativnu karijeru

10.06.2024. 17:04
  • Podeli:
Stefan Jović-64ec94dbebdb0.webp Foto: AP Photo/Aaron Favila/Tanjug

Iskusni plejmejker Stefan Jović više neće igrati za Košarkašku reprezentaciju Srbije.  On nije na spisku kandidata selektora Svetislava Pešića za nastup na Olimpijskim igrama.

Za mnoge je ova informacija iznenađenje, s obzirom na to da se radi o vrlo značajnom igraču u prethodnim godinama za srpsku selekciju.

Plejmejker Valensije doneo odluku da je okonča reprezentativnu karijeru, saznaje Sport klub.

Jović je sa srpskom selekcijom osvojio srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Rio De Žaneiru 2016, srebrne medalje na Mundobasketu 2014. u Španiji i 2023. na Filipinima, srebrnu medalju na Evrobasketu 2017. godine u Turskoj.

Pre njega, reprezentativnu karijeru su završila još dvojica dugogodišnjih članova Orlova, Nikola Kalinić i Nemanja Nedović.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()