Željko Obradović pred Asvel: 'Očekujemo reakciju, bilo je mnogo loših stvari protiv Makabija'

Trener Partizana je spreman za idući meč

10.10.2023. 14:14
  • Podeli:
Tan2023-05-1416452467_7 žarko obradović miloš milivojević-64872d46b7259.webp Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Košarkaši Partizana su spremni za drugi meč u Evroligi, gde će ovoga puta gostovati Asvelu u Vilerbanu, u Lionu, a pred put u Francusku, medijima se obratio Željko Obradović, trener crno-belih koji je izneo svoja očekivanja pred meč.

Obradović smatra da je u prvom kolu protiv Makabija bilo dosta loših stvari i negativnih, te da to mora da se ispravi, ako žele da naprave neki iskorak u ovom takmičenju.

"Druga utakmica na strani u Evroligi, očekujemo rekaciju i da igramo agresivnije i odbrambeno i napadački. Mnogo je bilo negativnih i loših stvari, reagovali smo treningom, igramo protiv tima koji, iako su izgubili, neuporedivo su jači nego prošle godine. Sigurno i oni očekuju reakciju posle tog prvog poraza u Evroligi, tako da... Moramo da budemo apsolutno koncentrisani i da promenimo način kako smo igrali protiv Makabija", rekao je strateg KK Partizana.

Podsetimo, Asvel je u prvom kolu ubedljivo poražen od Crvene zvezde u Beogradu sa 94:73.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()