Zvanično: Sferopulos je novi trener Zvezde

Crveno-beli imaju novog trenera

22.10.2023. 10:40
  • Podeli:
Janisa Sferoipulos profimedia-6534e006abf3b.webp Foto: Profimedia

Nakon lošeg starta sezone, Crvena zvezda je odlučila da je vreme da se rano prave prve promene, pa je uprava postavila Janisa Sferoipulosa za novog trenera kluba umesto Duška Ivanovića.

Grčki trener se već povezivao s Crvenom zvezdom i prethodnog leta, ali tada je klupu sa Malog Kalemegdana preuzeo Vladimir Jovanović, koji se nije najbolje snašao, a upravo je njega zamenio i Duško Ivanović, koji je sa ekipom napravio velike stvari, bar u tom mandatu.

Joanis Sferopulos je prethodni posao imao u ekipi Makabija iz Tel Aviva, gde je radio četiri godine pre nego što je otpušten.

Pre Makabija, Sferopulos je bio i četiri godine u Olimpijakosu gde je čak dva puta igrao finale Evrolige.

Inače, pored Sferopulosa, Zvezda je imala još nekoliko opcija, ali po svemu sudeći - on će naslediti Duška Ivanovića na klupi ekipe sa Malog Kalemegdana.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()