Zvezda ne ide u Dubai: Evroliga "otkazala" turnir

Turnir je trebalo da bude održan 10. i 11. septembra 2024. godine

13.07.2024. 08:05
  • Podeli:
kk crvena zvezda, kk partizan, finalna serija KLS - 3 jun 2024 - Dusan Milenkovic ATAImages (2)-665e188a0ba7b.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Košarkaški predsezonski turnir u Dubaiju je i zvanično otkazan.

Kako prenosi grčki portal "Sport24" kao i srpski portal "Telesport" u Dubaiju je trebalo da se održi prijateljski turnir na kome je planirano da učestvuju Crvena zvezda, Real Madrid i Panatinaikos.

Prema navodima ova dva portala, turnir se neće održati zbog nesuglasica sa Evroligom.

Isti izvor tvrdi da je odluka o otkazivanju doneta kako bi se izbegle komplikacije u pregovorima između Evrolige i Abu Dabija, koji je predložio da bude domaćin Fajnal Fora Evrolige u naredne tri godine.

Turnir je trebalo da bude održan 10. i 11. septembra 2024. godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()