Zvezda protiv Borca za polufinale sa Partizanom

Crveno-beli su u zadnji čas odlučili da brane titulu na Kupu Radivoja Koraća u Nišu

16.02.2023. 09:58
  • Podeli:
Košarkaši Crvene zvezde-1666536831593.webp Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde igraće od 18 sati protiv ekipe Borca u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća u Nišu.

Pobednik ovog duela sastaće se u petak od 21 sat sa ekipom Partizana, koja je u četvrtfinalu bila bolja od Spartaka iz Subotice.

U četvrtak od 21 sat, za mesto u polufinalu, igraće FMP i Metalca. Pobednik ove utakmice u petak, od 17 sati, sastaje se sa ekipom Mege koja je bila bolja od Vojvodine.

Finale Kupa Radivoja Koraća je na programu u subotu od 21 čas.

Košarkaši Crvene zvezde brane trofej Kupa Radivoja Koraća, pošto su prošle godine u finalu savladali Partizan 85:68.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()