Zvezda se zbog tenisa na kratko seli iz Arene: Evo šta je sa Partizanom

Crno-beli u boljoj situaciji od crveno-belih

07.10.2024. 16:15
  • Podeli:
Miloš Teodosić trening-65fabcefab7f6.webp Foto: X/KK Crvena zvezda Meridianbet

Teniski turnir Beograd open krojiće rasporede srpskih košarkaških klubova u ABA ligi i Evroligi. Partizan i Crvena zvezda logično neće moći da koriste usluge naše najveće dvorane u periodu od 2. do 9. novembra kada će se održati ovaj turnir.

Naravno, ni par dana pre i nakon toga, dok se dvorana ponovo ne preuredi neće biti košarkaških utakmica u Areni, a zbog toga će, kako stvari stoje, mnogo više ispaštati Crvena zvezda, piše Telegraf.

Zbog tenisa, navijače Zvezde čeka preseljenje u dvoranu "Aleksandar Nikolić" na tri utakmice, pošto će igrati dve kao domaćini u Evroligi u tom periodu, a jednom će biti domaći u ABA ligi.

Sa druge strane, Partizan bi mogao lako da pređe i bez preseljenja, a jedino je pitanje da li Arena može da bude spremna za tako kratko vreme za duel sa Dubaijem.

Bilo kako bilo, Zvezdu već 1. novembra čeka odlazak u Pionir, gde će igrati sa aktuelnim šampionom Evrolige, ekipom Panatinaikosa od 20.00 časova.

Šest dana kasnije, odnosno 7. novembra, Zvezda će zaigrati u dvorani "Aleksandar Nikolić" i sa Albom iz Berlina u istom takmičenju od 19.00 časova.

Između toga "uglaviće" se i meč sa Cedevita Olimpijom u ABA ligi, ali konkretan termin i dalje nije dogovoren za ovaj meč. Planiran je da se odigra nekada između 2. i 4. novembra, pa je najrealnije da to budu ili nedelja ili ponedeljak.

Sa druge strane, Partizan je na neki način dobro prošao, jer oba puta u tom periodu gostuje u Evroligi protiv Fenerbahčea i Pariza, a u ABA ligi će tog vikenda igrati u Železniku protiv FMP-a. Jedini problematičan je duel sa Dubaijem, koji je na programu dan posle završetka teniskog turnira, pa ostaje ovoreno pitanje da li će sve uspeti da se sredi do tog meča.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()