Zvezdini problemi i dalje traju: Teodosić propušta Berlin, Nedović putuje ali neizvestan

velika minutaža ponovo se očekuje za Jaga dos Santosa, ali i Džavontea Smarta

24.01.2024. 14:30
  • Podeli:
Nemanja Nedović i Branko Lazić-6527d5934427f.webp Foto: Profimedia

Košarkaši Crvene zvezde gostovaće u četvrtak od 20 sati u Berlinu ekipi Albe u okviru 23. kola Evrolige, ali će na tom duelu biti oslabljeni.

Miloš Teodosić će biti van tima protiv Albe, jer se i dalje oporavlja od povrede zadobijene prošle nedelje, a upravo zbog problema sa zadnjom ložom nije igrao ni protiv Baskonije ni protiv FMP u ABA ligi.

To će biti veliki hendikep za Zvezdu, a velika minutaža ponovo se očekuje za Jaga dos Santosa, ali i Džavontea Smarta.

Među putnicima za Berlin neće se naći ni Nikola Topić, koji se takođe oporavlja od povrede kolena.

Kada je u pitanju Nemanja Nedović, srpski bek je krenuo da trenira, biće u konkurenciji za tim, ali će na dan utakmice biti doneta odluka da li će biti u sastavu ili ne.

"Ne želim da pronalazim izgovore u vidu tih da smo imali povrede i zato u prvom komentaru nisam to pomenuo. Kad igramo bez Miloša, Nedovića i Topića, trojica bekova koji mogu da organizuju, fali kreativnosti. Mislim da ofanzivno nismo imali problema, zar ne? Postigli smo 90 poena, ali je problem bio u odbrani. Odbrana iz Milana nam je donela tamo pobedu. Trebalo je da odigramo isto. Što se mene tiče, rešili smo probleme u kreativnosti sa drugim igrama, kao na primer šuterskim akcijama i "post-apovima", ali najbitnije je igrati čvršće u odbrani. Da, u pravu ste, slažem se da nemamo kreativnosti jer tri igrača koji nam nedostaju su glavni u organizaciji, za ceo tim. I za ostale, ne samo za sebe", rekao je Sferopulos posle poraza od Baskonije.

Zvezda je u sredu odradila poslednji trening u Beogradu pred put u Berlin.

Crveno-beli su trenutno na 12. mestu sa skorom 9-13 i dve pobede su daleko od plej-in zone

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()