Oduzimaju dah gde god da se pojave: Ronaldo i Georgina doslovno gore

Novim slikama sa plaže 'zapalili' mreže

22.03.2024. 15:53
  • Podeli:
Ronaldo Georgina-649ede315007d.webp Foto: Profimedia

Kristijano Ronaldo je prethodnog leta odlučio da napravi ogroman šok i ode put Al Nasra, gde je praktično napravio i revoluciju, jer je ogroman broj svetskih fudbalskih zvezda odlučio da se zaputi za njim u Saudijsku Arabiju, gde Portugalac jednostavno uživa.

Njegova supruga Georgina se pohvalila putem svog Instagram profila i kako njima zapravo nimalo ne pada teško to što se nalaze u Saudijskoj Arabiji, već štaviše, ovaj fudbal gledaju kao i jedan produženi odmor na kom i ona uživa pored svog supruga.

Georgina je tako na Instagram postavila slike na kojima su ona i Kristijano zajedno sa decom na plaži Crvenog mora, gde su trčali, trenirali i pokazali svoja raskošna tela.

Obline Georgine oduzimaju dah muškoj populaciji, dok se za devojke pobrinuo i Kristijano, koji je pokazao svoje isklesano telo i na kraju četvrte decenije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()