Gaženje: Rukometašice Srbije pobedile Bugarsku u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo

Šampionat Starog kontinenta je na programu od 28. novembra do 15. decembra u Mađarskoj, Švajcarskoj i Austriji

03.04.2024. 18:00
  • Podeli:
sanja radosavljević, ženska rukometna reprezentacija srbije, 12 april 2023 - foto Dusan Milenkovic ATAImages-660d7daa184d2.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Rukometašice Srbije pobedile su selekciju Bugarske u pretposlednjem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo rezultatom 35:17 (19:6).

Najefikasnije u sastavu Srbije bile su Aleksandra Stamenić sa sedam i Sanja Radosavljević sa šest golova. U selekciji Bugarske istakla se Polina Ivanova sa sedam golova.

U narednom kolu kvalifikacija rukometašice Srbije igraju protiv Turske 7. aprila od 18 časova u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu. Srbiji je dovoljan nerešen rezultat u tom meču za plasman na EP.

Evropsko prvenstvo je na programu od 28. novembra do 15. decembra u Mađarskoj, Švajcarskoj i Austriji.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()