Kraj za "plavu četu": Odbojkaši Srbije eliminisani sa Olimpijskih igara u Parizu

Naš tim će odigrati još jedan meč, ali bez rezultatskog značaja

02.08.2024. 22:58
  • Podeli:
odbojkaši srbije-66a918b310149.webp Foto: REUTERS

Odbojkaška reprezentacija Srbije u subotu je završila takmičenje na Olimpijskim igrama u Parizu.

Naime, našem timu je bila potrebna pobeda Sjedinjenih Američkih Država bez izgubljenog seta protiv Japana, kako bi izabranici selektora Igora Kolakovića, trijumfom na isti način protiv Kanade, mogli do dve najbolje trećeplasirane reprezentacije i plasmana u četvrtfinale.

SAD je dobila prva dva seta, ali je Japan uzeo treći i tako Srbija više nema nikakvu šansu da kroz poredak trećeplasiranih selekcija prođe dalje.

S obzrom na ovu situaciju, Srbija posle duela sa Kanađanima napušta prestonicu Francuske.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()