Neuništiva Maja Ognjenović: Njene 5. Olimpijske igre

Zadivljujuć je spisak imena ljudi koji su čestitali na ličnom uspehu kapitenu odbojkaške reprezentacije Srbije

25.09.2023. 12:36
  • Podeli:
Maja Ognjenovic-651162088f42a.webp Foto: AP Photo/Virginia Mayo/Tanjug

Odbojkašice Srbije su iznova obradovale naciju - aktuelne vicešampionke Evrope ubrzo posle osvojene srebrne medalje uspele su da se, na prvom kvalifikacionom turniru, izbore ze plasman na Olimijske igre 2024. 

Drugi su ponosni na njih, one su ponosne na sebe. I već se raduju odlasku u Pariz. 

Ona koja se najviše raduje ovom uspehu jeste najstarija i najiskunija i najbolja u timu Srbije - kapiten Maja Ognjenović. Igračica koja organizuje igru srpskog tima i svojom neverovatnom procenom savršeno pogađa u polje protivnika igraće svoje pete Olimpijske igre u karijeri. Nestvaran podatak. A koliko im se raduje govore njena dela i reči.

"Spremna za Olimpijske igre broj 5", napisala je presrećna Maja Ognjenović na Instagram profilu uz fotografije sa svojih prethodnih Igara iz Pekinga 2008, Londona 2012, Rio de Žaneira 2016 i Tokija 2020. 

Koliki je uspeh Maja u sportu postigla i koliko se njene zasluge cene govori podatak da su joj ispod ovog posta čestitali mnogi aktuelni i bivši, domaći i strani sportisti. 

Košarkaši Mile Ilić i Stefan Marković, odbojkaši Marko Podraščanin i Nemanja Petrić, saigračice Tijana Bošković, Ana Bjelica i Sara Lozo, teniserka Kristina Mladenović, strelac Damir Mikec, rukometašica Dragana Cvijić, bivše saigračice iz reprezentacije, vršnjakinje Vesna Čitaković Đurišić, Jelena Nikolić i Ivana Đerisilo, brazilska odbojkašica Gabi, Poljakinja Joane Voloz, Ruskinja Tatjana Košeleva, Turkinja Zahra Guneš, Bugarka Dobriana Rabadžieva... Samo su neka od imena iz sveta sporta koja su, od srca, čestitala Maji Ognjenović. 

Jedan od komentara govori sve o kakvoj sportistkinji je reč: 

"Ti si više godina u života bila u olimpijskoj priči nego što nisi. Bravo Majo", napisao je triatlonac Bojan Đurić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()