Ništa od završnice Lige nacija: Poraz odbojkaša u Ljubljani

Ranije danas, naš tim je obezbedio plasman na Olimpijske igre

23.06.2024. 23:25
  • Podeli:
muška odbojkaška reprezentacija srbije, odbojkaši srbije - 23 maj 2024 - profimedia-665195a3a0734.webp Foto: Profimedia

Odbojkaška reprezentacija Srbije neće igrati na završnom turniru Lige nacija pošto je u meču poslednjeg kola regularnog toka takmičenja poražena od Slovenije rezultatom 2:3 (13:25, 27:25, 14:25, 25:22, 12:15).

Odbojkaši Srbije su ranije danas obezbedili plasman na Olimpijske igre posle poraza Kube od Poljske, ali su imali motiv protiv Slovenije jer su pobedom 3:0 ili 3:1 mogli do plasmana na završni turnir Lige nacija. 

Srbija je veoma loše odigrala prvi set, ali je u drugom uspela da se vrati i posle velike drame iskoristi treću set loptu. 

Treći set je ponovo lako pripao Slovencima, da bi u četvrtom izabranici Igora Kolakovića ponovi uspeli da podignu nivo igre i dođu do odlučujućeg seta.

U njemu je ipak Slovenija imala više koncentracije i tako stigla do pobede.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()