Šampionke stigle u Srbiju: Veličanstven doček za srebrne Angelinu i Adrianu

Veliki uspeh srpske atletike

13.06.2024. 15:00
  • Podeli:
topic i vilagoš-666ae8a7b6999.webp Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Srpske atletičarke Angelina Topić i Adriana Vilagoš su se vratile u domovinu nakon srebrnih medalja na Evropskom prvenstvu u Rimu.

Nju su na aerodromu Nikola Tesla dočekali prijatelji, članovi porodice u obožavaoci.

"Treba mi malo vremena da se slegu utisci. Ali ono što mogu sad da kažem jeste da sam prezadovoljna zbog postignutog rezultata, ovo je moj najbolji rezultat do sada i jedna odskočna daska za postizanje još boljih rezultata. Htela bih da se zahvalim celom timu mom treneru, i ocu naravno, fizioterapeutu naravno. Htela bih i da čestitam celom našem timu na rezultatima i nadam se još boljem u narednom periodu", rekla je Topićeva pa otkrila kakve je savete dobila od oca.

"Pa mislim sve što znam naučila sam od njega, on mi je najveći uzor u sportu. Nešto posebno pred finale je bilo da se ponašam kao inače, da uživam u trenutku i da dam sve od sebe, tako da ništa neobično". 

Adriana je u Rimu sem srebrne medalje ispunila i olimpijsku normu, tako da ćemo je gledati i na igrama u Parizu. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()