Sara Ćirković sigurna u medalju: Nisam došla na OI samo da učestvujem

Sem nje, Srbiju će na Olimpijskom turniru predstavljati Natalija Šadrina i Vahid Abasov

26.07.2024. 08:44
  • Podeli:
Sara Ćirković-63c537ef1f726.webp Foto: BSS

Daću svoj maksimum, nisam došla u Pariz samo da učestvujem i sigurna sam da ću osvojiti medalju, rekla je mlada srpska bokserka Sara Ćirković.

Evropska šampionka i svetska omladinska šampionka na startu turnira, u kategoriji do 54 kg, sastaće se sutra sa Tajlanđankom Jutamas Jitpong, bivšom vicešampionkom sveta.

"Spremna sam, jedva čekam da počne. Stigli smo 5. jula u Francusku, imali smo sjajne sparing mečeve u Vitelu, trener Mirko Ždralo je zadovoljan. Nadamo se najboljem", rekla je Ćirković Tanjugu u Parizu.

Sem nje, Srbiju će na Olimpijskom turniru predstavljati Natalija Šadrina i Vahid Abasov.

"Pravi smo tim, tu je i selektor muškog tima Milan Piperski. Sjajno funkcionišemo i oseća se dobra energija", poručila je Ćirković.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()