Stevanović objasnio zašto nije želeo Crnu Goru za protivnika na SP

Vremena za gubljenje nemamo, kaže selektor vaterpolista Srbije

18.04.2023. 15:49
  • Podeli:
Uroš Stevanović_selektor Vaterpolo reprezentacije Srbije_Foto VSS-1666115594667.webp Foto: VSS

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Uroš Stevanović rekao je da je žreb za Svetsko prvenstvo "nebitan za njegovu ekipu", koja će u julu u Japanu igrati protiv Španije, Crne Gore i Južne Afrike u grupi D. 

"Za nas je žreb nebitan. Svaki trening i svaka utakmica su nam bitni i uvek moramo da dajemo maksimum da bi napredovali. Jedina mi je želja bila da izbegnemo Crnu Goru jer smo sa njima dogovorili zajedničke pripreme u Japanu pred Svetsko prvenstvo. Šta je, tu je, nemam vremena za gubljenje", rekao je Stevanović za sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Svetsko prvenstvo u Fukuoki održaće se od 14. do 30. jula. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()