Tijana Bošković stigla u Beograd: Ponosna kako smo sve to izgurale

Odbojkašice Srbije stigle kući

26.09.2023. 14:51
  • Podeli:
Tijana Bošković i Maja Ognjenović-6512d3cb55673.webp Foto: Odbojkaški savez Srbije

Najbolja srpska odbojkašica Tijana Bošković izjavila je u Beogradu da je ponosna na saigračice, koje su izborile plasman na Olimpijske igre u Parizu naredne godine.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije doputovala je u Beograd nakon što je na kvalifikacionom turniru u Kini obezbedila plasman na OI godine. Srbija je u Ningbou na turniru A grupe kvalifikacija za OI osvojila drugo mesto iza Dominikanske Republike. Srbija i Dominikanska Republika su izborile plasman na Igre u Parizu naredne godine.

"Moramo da budemo zadovoljni, ostvarili smo glavni reprezentativni cilj ove sezone. Igrali smo dva takmičenja za kratak vremenski period, finale Evropskog prvenstva, zatim ove kvalifikacije, tako da mogu da kažem da je ovo bilo uspešno leto za nas. Bilo je poprilično naporno, ali sam ponosna kako smo sve to izgurale. Ono što smo zacrtali, to smo i ostvarili. Srećni smo i zadovoljni", izjavila je Boškovićeva, preneo je OSS.

Odbojkašice Srbije je na aerodromu "Nikola Tesla" dočekala delegacija Odbojkaškog saveza Srbije (OSS). 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()