Uručeni diplomatski pasoši odbojkašicama Srbije koje će učestvovati na OI u Parizu

Olimpijske igre u Parizu počinju 26. jula i trajaće do 11. avgusta

22.07.2024. 12:00
  • Podeli:
odbojkasice  TANJUG SAVA RADOVANOVIĆ-669e2b08adb5a.webp Foto: TANJUG SAVA RADOVANOVIĆ

U Ministarstvu spoljnih poslova danas su uručeni diplomatski pasoši članicama ženske odbojkaške reprezentacije Srbije koja će učestvovati na Olimpijskim igrama u Parizu.

Pomoćnik ministra spoljnih poslova Nataša Rašević uručila je diplomatske pasoše Silviji Popović, Bojani Milenković, Aleksandri Uzelac, Mini Popović i Sari Lozo.

 Diplomatske pasoše su dobile i Bojana Drča, Aleksandra Jegdić, Maja Aleksić, Bianka Buša, Hena Kurtagić i Katarina Lazović.

Rašević je navela da joj je čast što ima priliku da najboljim odbojkašicama uruči diplomatske pasoše, čime dobijaju zvanje "ambasadori dobre volje".

"Vi i svi naši sportisti svakako jeste naši najbolji ambasadori u svetu, što ste dokazali i svojim uspesima i medaljama koje nižete i učinili nas veoma ponosnim", rekla je ona.

Rašević je iskazala uverenje da će odbojkašice kao i svi sportisti koji će učestvovati na Olimpijskim igrama u Parizu dostojanstveno predstaviti Srbiju, opravdati poverenje i pokazati rezultate rada i talenat.

Olimpijske igre u Parizu počinju 26. jula i trajaće do 11. avgusta.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()