Vaterpolisti Novog Beograda pobedom protiv Sabadelja završili prvu fazu Lige šampiona

Najefikasniji u pobedničkom timu sa po tri postignuta gola bili su Marko Radoulović i Angelos Vlahopulos

06.12.2023. 14:42
  • Podeli:
vaterpolo, vk novi beograd - vk breša, 22 nov 2023 - foto Dusan Milenkovic ATAImages-65707a3a5fa69.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Vaterpolisti Novog Beograda pobedili su danas u gostima ekipu Sabadelja rezultatom 11:7 (3:2, 3:2, 3:1, 2:2) u meču poslednjeg, šestog kola grupe A Lige šampiona.

Najefikasniji u pobedničkom timu sa po tri postignuta gola bili su Marko Radoulović i Angelos Vlahopulos. Kod domaćih, najbolji su bili Francisko Valera Kalatrava, Alberto Barozo Makaro i Blai Maralah Guel, koji su postigli po dva gola.

Novi Beograd je na kraju osvojio prvo mesto na tabeli grupe A sa 15 bodova.

Vaterpolisti Novog Beograda pobedom su završili prvu fazu takmičenja u Ligi šampiona, što će im potencijalno obezbediti lakše protivnike u žrebu za nastavak elitnog takmičenja.

Ekipa trenera Živka Gocića iako je bila poprilično emotivno i fizički ispražnjena posle osvajanja Kupa Srbije, pružila je odličnu igru i sasvim zasluženo stigla do nova tri boda. Novobeograđani su od početka meča kontrolisali dešavanja u bazenu. 

Aktuelni prvak Srbije već u prvoj četvrtini je stekao prednost, a Novi Beograd je u trećoj deonici stigao do maksimalna četiri gola viška. Izabranicima trenera Živka Gocića to je omogućilo da meč rutinski privedu kraju.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()