Vest o Mihaelu Šumaheru ne budi optimizam: Nema nade posle 3.500 dana

Mik je jednom rekao kako je njegov otac

07.09.2023. 09:49
  • Podeli:
Michael Schumacher foto Tanjug:AP Photo:Itsuo Inouye-6443cab35d9db.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Itsuo Inouye

Jedna od retkih priča o stanju nekadašnjeg vozača Formule 1 Mihaela Šumahera stigla je ovih dana od njegovog prijatelja i novinara Rodžera Benoa. Vesti nisu ni malo optimistične i izazivaju tugu, ali i bojazan da se legenda Ferarija i Formule 1 nikada neće vitalno oporaviti od nesreće koju je doživeo na skijanju pre 3.500 dana. 

U razgovoru za švajcarski “Blik” Benoa je otkrio detalje oko Šumaherovog zdravstvenog stanja.

Na pitanje kako je Mihael rekao je:

"Na to pitanje postoji samo jedan odgovor, a to je onaj koji je njegov sin Mik dao u jednom od rijetkih intervjua 2022. godine. Rekao je tada: ‘Dao bih sve da mogu da razgovaram sa tatom’. Ta rečenica govori sve o tome kako je njegov otac više od 3.500 dana nakon nesreće. Beznadežan slučaj", rekao je Benoa

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()