Vučić: Molim Jokića da se odazove na Pešićev poziv, verujem u fudbalere na EP

Predsednik je apelovao na navijače Partizana i Crvene zvezde da budu uz nacionalni tim

04.06.2024. 21:41
  • Podeli:
aleksandar vučić, 13 maj 2024 - TANJUG JADRANKA ILIĆ-66424dbd05409.webp Foto: TANJUG/JADRANKA ILIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da veruje da će naši fudbaleri daleko dogurati na predstojećem Evropskom prvenstvu u fudbalu, kao i da će naši sportisti, a posebno košarkaši, imati uspeha na Olimpijskim igrama u Parizu.

On je apelovao na navijače Partizana i Crvene zvezde, iako je istakao da zna da ne vole da organizovano navijaju za reprezentaciju, da budu uz naš nacionalni tim u Nemačkoj, jer će, kako je rekao, biti posebno teško u Gezelkirhenu i Minhenu.

"Apelujem da oni koji imaju vremena, koji mogu da budu uz srpski tim, uz srpsku reprezentaciju, a onda ćemo da na Olimpijadi navijamo za Jokića i drugove da pobede  Amerikance", poručio je Vučić. 

Na pitanje da li zna da će Nikola Jokić igrati za reprezentaciju, Vučić je odgovorio da ne zna, ali da se nada tome.

FOTO: ANTONIO AHEL ATA IMAGES

"Ja njega mnogo volim, mnogo ga poštujem i njega i njegovu porodicu i ako ovo može da bude, ovo je moja molba njemu, da se odazove selektoru na poziv. Da se nadamo. Biće mnogo jaki i Kanađani sa Džamal Marijem i Šej Aleksanderom, i biće mnogo teško s Kanađanima i Amerikancima, ali ako neko može da ih pobedi, to je samo Srbija", rekao je Vučić. 

On smatra da nam Nemci više neće biti konkurentni, pa čak ni Francuzi domaćini.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()