Alkaraz napustio trening: Otišao sa zabrinutim izrazom lica

Na sreću, slobodan je u 1. kolu Monte Karla

07.04.2024. 17:56
  • Podeli:
alkaraz tanjug-65b123d6ac4af.webp Foto: AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake

Karlos Alkaraz došao je u Monte Karlo kao jedan od glavnih favorita za trofej na ovom mastersu. Ipak, Španac je na prvom treningu u Kneževini zabrinuo navijače.

Španac je bio prinuđen da prekine trening zbog problema koji je osetio u predelu desne podlaktice.

Kod trećeg tenisera sveta se videla zabrinutost na licu, kao i zavoj oko ruke, što svakako nisu dobre vesti za njega i one koji ga podržavaju.

Alkaraz je slobodan u 1. kolu, dok će u 2. igrati protiv pobednika meča Feliks Ože-Alijasim i igrača koji se u glavni žreb plasira kroz kvalifikacije.

Španac je ove sezone osvojio jednu titulu. On je u finalu Indijan Velsu pobedio Janika Sinera.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()