Nakon tragedije u Skadru: Albanci zatražili pomoć crnogorske policije u potrazi za telima dece i majke

U nedelju je javnost šokirala vest da su žena i njeno troje dece, od 9, 8 i 3 godine, okončali život skočivši sa mosta u reku Bojanu

06.05.2024. 18:19
  • Podeli:
skadar bojana profimedia-66390258b65a7.webp Foto: Profimedia

Ministar unutrašnjih poslova Albanije Taulant Bala zatražio je od crnogorskih kolega da započnu potragu za telima majke i dvoje dece od osam i tri godine, jer se sumnja da ih je tok reke Bojane (Buna) odneo preko granice u Crnu Goru, preneli su albanski mediji.

Kako navodi albanski portal "Njuzbomb", nastavljena je potraga za telima tri člana porodice Arazi, koji su se, kako se sumnja, utopili u reci Bojani u Skadru.

Podsećaju, da je juče javnost šokirala vest da su žena i njeno troje dece, od 9, 8 i 3 godine, okončali život skočivši sa mosta u reku Bojanu.

Do sada je pronađeno telo najstarije ćerke, dok se potraga za ostala tri člana porodice Arazi nastavlja.

Policija je uhapsila 31-godišnjeg Ergisa Arazija, koji je optužen za "nasilje nad suprugom i troje dece, kao i za samoubistvo svoje 9-godišnje ćerke, kao posledica nasilja".

U međuvremenu, ranije je policija Skadra saopštila da je medicinsko-pravnim veštačenjem utvrđeno da na telu devetogodišnjakinje nema tragova nasilja.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()