Dimitrov pobedio Alkaraza i izborio polufinale Mastersa u Majamiju

Polufinale turnira u Majamiju ranije su obezbedili Aleksandar Zverev, Danil Medvedev i Janik Siner

29.03.2024. 10:42
  • Podeli:
grigor dimitrov AP PhotoMarta Lavandier via tanjug-66068b25b9637.webp Foto: AP PhotoMarta Lavandier via Tanjug

Bugarski teniser Grigor Dimitrov plasirao se u polufinale Mastersa u Majamiju, pošto je danas pobedio Španca Karlosa Alkaraza sa 2:0 (6:2, 6:4).
Meč je trajao 94 minuta.

Bugarski teniser je već u drugom gemu došao do brejka i tako odredio tok seta.  

Alkaraza nije služio servis i mučio se u igri sa osnovne linije, a Dimitrov je došao do još jednog brejka u osmom gemu i tako osvojio set.

AP PhotoMarta Lavandier via Tanjug

U drugom setu Španac je konsolidovao igru, ali to mu nije donelo bolji rezultat. 

Dimitrov mu je pravio probleme u svakom servis gemu, pa je u četvrtom i desetom gemu uspeo da dođe do brejka i pobede u meču.

Polufinale turnira u Majamiju ranije su obezbedili Aleksandar Zverev, Danil Medvedev i Janik Siner.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()